Publicerad 2023-03-30

Gratis aktiviteter för barn och unga under påsklovet!

Under sportlovet erbjöd Östersunds kommun gratis fritidsaktiviteter för våra skolelever. Nu kan vi glädjande nog berätta att det även till påsklovet blir ett liknande upplägg.

skidåkare i gustavsbergsbacken

Ekonomin ska inte avgöra om barn och ungdomar kan ha ett aktivt och innehållsrikt påsklov. Precis som till sportlovet har Östersunds kommun därför beslutat att även under påsklovet erbjuda ett antal gratis aktiviteter. Den här gången är det gratis lovfotboll, utförsåkning, och gratis påsklovsbio som våra barn och ungdomar har möjlighet att vara med på helt kostnadsfritt.

– Gratisaktiviteterna på sportlovet var väldigt välbesökta så det känns bra att vi kan erbjuda liknande möjligheter även påsklovet, säger Anna-Carin Svedén, chef på Kultur- och fritidsförvaltningen.

De här aktiviteterna erbjuds gratis under påsklovet

Gratis utförsåkning

  • Tisdag 11 april i Litsbacken
  • Fredag 14 april i Gustavsbergsbacken och Ladängen
Läs mer om kommunens skidbackar

Gratis lovfotboll

  • Tisdag 11 april, onsdag 12 april, och torsdag 13 april klockan 11.00-13.00.
  • Ålder: Barn födda 2014 - 2009
  • Både pojkar och flickor - alla oavsett klubbtillhörighet är välkomna.
  • Plats: ÖP-hallen. Arrangör: IFK Östersund
OBS! Anmäl dig eller ditt barn till fotbollen

Bio Regina – gratis påsklovsbio

Östersunds kommun bjuder i samarbete med Bio Regina på gratis bio onsdag 12 april och torsdag 13 april. Erbjudandet gäller alla barn och ungdomar som bor i Östersunds kommun. Om vuxna vill följa med går det bra att lösa biljett. Fyra filmer visas, och det är först till kvarn som gäller. Läs mer om vare film genom att klicka på länken.

Onsdag 12/4:

Torsdag 13/4:

Läs mer på Bio Regina

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-04-03