Publicerad 2023-04-12

Mässa för utbildning och karriär

Tisdag 25 april, mellan klockan 10 och 17, är du välkommen till regionens vuxenutbildningars utbildnings- och karriärmässa på Storsjöteatern i Östersund! Det här är en mässa för dig som är ute efter en nystart i yrkeslivet, letar efter rätt utbildning till drömjobbet eller för dig som behöver och vill veta mer om vuxenutbildning.

Siluett av person på klipptopp i fjäll-landskap.

Vuxenutbildningen i regionen genomför en gemensam utbildnings- och karriärmässa på Storsjöteatern i Östersund. Vi vill visa bredden på och möjligheterna med vuxenutbildning i Jämtland Härjedalen. En mässa för dig som är ute efter en nystart i yrkeslivet, letar efter rätt utbildning till drömjobbet eller för dig som behöver och vill veta mer om vuxenutbildning.

På plats finns skolor, utbildningsanordnare och personal från vuxenutbildning, yrkeshögskola och folkhögskolor. Med på mässan finns även studie- och yrkesvägledare som kan svara på frågor kring vuxenstudier samt representanter från olika arbetsgivare.

På Stortorget kommer det också finnas utställare och du har där också möjlighet att titta närmare på vissa fordon och maskiner som ingår i några av våra yrkesutbildningar.

Läs mer om vuxenutbildningen i Östersunds kommun

Länk till sidan "Vuxenutbildning via Lärcentrum" på ostersund.se

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-04-17