Publicerad 2023-05-09

Anmäl dig till Klimatseminariet 13 september

Nu går det att anmäla sig till Klimatseminariet, en innehållsrik dag på Storsjöteatern med klimatet i fokus. Platserna brukar gå åt så säkra din plats redan idag! Erika Bjerström, klimatkorrespondent, modererar.

Siluett av två människor på en plöjd ålker med norrsken i orange bakom

Foto: Tommy Andersson, Mostphotos

Anmäl dig redan idag!

Klimatseminariet brukar bli fullbokat så säkra din plats redan idag på Länsstyrelsens hemsida.

Anmälan Klimatseminariet - Länsstyrelsen.se

Sista anmälningsdag: 31 augusti 2023.

Inspirerande och innehållsrik dag med Erika Bjerström

Den 13 september är det dags för det 22:a Klimatseminariet med tema "Nästa steg i omställningen".

Klimatseminariet brukar bjuda på en dag med intressanta föredragshållare, samtal och möten på plats i Östersund. Vi hoppas med dagen att inspirera till fortsatt arbete för att minska utsläppen.

Dessutom brukar det vara utdelning av Östersunds kommuns miljöpris, goda exempel, utställningar, paneldiskussioner med mera.

Dagens moderator är Erika Bjerström, SVT:s klimatkorrespondent.

Fullständigt program kommer senare.

Dela med dig av goda exempel

Har du något exempel på en smart klimatåtgärd eller ett initiativ som du själv eller din organisation vill dela med er av under dagen? Skicka en bild och kort förklarande text till jamtland@lansstyrelsen.se med ämnesraden ”Klimatseminariet 2023 – goda exempel”. Kanske visar vi det eller ger dig möjlighet att prata en minut själv om det under dagen.

Om Klimatseminariet

Klimatseminariet anordnas varje år sedan 2002. Syftet med seminariet är att snabba på klimatomställningen. Detta genom intressanta föredragshållare, utställningar och möten som ska inspirera deltagarna till fortsatt arbete för en minskad klimatpåverkan.

Arrangörer: Länsstyrelsen Jämtlands län, Region Jämtland Härjedalen, Östersunds kommun och Länsförsäkringar Jämtland.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-05-09