Publicerad 2023-07-19

Slakta en hembygdsgård!

Eller - höstens kick-start för landsbygdens ideella krafter.

Bedriver ni verksamhet på landsbygden? Ta då chansen och kom på en inspirerande kväll där ni får fler verktyg att använda er av för fortsatt utveckling!

Två glada tjejer på en en väg som kantas av träd. Den ena tjejen kastar löv i luften.

Fotograf: Justem Johnsson (Scandinav bildbyrå)

Måndagen den 11 september bjuder Östersunds kommun in till en kväll för alla föreningar som bedriver verksamhet eller utveckling på landsbygden. Kvällen bjuder på flera intressanta punkter som handlar om utmaningar, utveckling, finansiering och marknadsföring.

Under kvällen kommer bland annat Simon Jaktlund som arbetat tillsammans med olika hembygdsföreningar under vintern. De identifierade ett antal återkommande utmaningar i civilsamhället som han kommer ta upp, vrida och vända på och leverera insikter och möjliga vägar framåt. Coompanion, en organisation med lång erfarenhet inom entreprenörskap, kommer med inspirerande exempel från byar som hittat lösningar på olika utmaningar. PR-byrån Make Your Mark håller en crash course i Facebook och hur ni på bästa sätt kan jobba med det för att nå så många som möjligt.

Vi bjuder även på matigt gofika så glöm inte att uppge eventuella allergier!

 

Klicka på länken för att läsa mer och anmäla er till evenemanget!

Sista anmälningsdag: 5 september.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-07-19