Publicerad 2024-05-15

Boka in Klimatseminariet den 19 september

Klimatseminariet är en dag fylld av intressanta föredragshållare, utställningar och möten. Den 19 september är det dags för årets upplaga, den 23:e i ordningen. Anmälan till årets seminarium öppnar i juni, men boka gärna in dagen i din kalender redan nu.

Två händer formade som en glob. Händer na är målade så det ser ut som en jordglob.

Medverkar gör bland andra Erika Bjerström, SVT:s klimatkorrespondent, som också kommer att vara dagens moderator. Seminariet äger rum på Storsjöteatern i Östersund.

Anmälan öppnar i juni

Du anmäler dig via Länsstyrelsen i Jämtland. Sista anmälningsdag är den 5 september, men då det brukar bli fullt så rekommenderar vi att du anmäler dig så snart som möjligt efter att det anmälan öppnat.

Om Klimatseminariet

Klimatseminariet arrangeras årligen i september sedan 2002. Syftet med dagen är att inspirera till omställningsarbete och minskade utsläpp för att bekämpa klimatförändringarna. Arrangörer är Östersunds kommun, Länsstyrelsen i Jämtlands län, Region Jämtland Härjedalen och Länsförsäkringar i Jämtland AB.

Klimatseminariet är en del av projektet Klimatneutrala Östersund 2030 och finansieras med stöd av Energimyndigheten, Formas och Vinnova. Detta inom ramen för Viable cities satsning på Klimatneutrala städer.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-05-15