Publicerad 2024-05-24

Premiär för Sommarparken – var med och skapa en levande stadspark

Vid midsommar är det premiär för Sommarparken, en ny satsning som erbjuder en mängd olika aktiviteter inom musik, kultur, idrott, rörelse och hälsa. Nu söker vi efter aktörer som vill vara med och skapa aktiviteter.

fyra barn på en stenmur i Badhusparken

Foto: Jörgen Vikström

Sommarparken inkluderar Badhusparken med anslutande grönområden på Östersundssidan samt parkområdet vid Surfbukten på Frösösidan av sundet.

Vi vill skapa ännu mer liv och rörelse i vår fina parkmiljö, säger Maria Lindström, projektsamordnare. Vi testar det här konceptet i år med förhoppningen att det blir uppskattat så att vi kan fortsätta och utveckla det vidare kommande år.

Vi söker efter dig som vill vara med och skapa aktiviteter i sommarparken

Nu efterlyser vi spännande aktörer i länet som vill delta i skapandet av ett roligt sommarprogram i sommarparken. Din aktivitet kan hållas vid ett eller flera återkommande tillfällen under sommaren.

Deltagandet ger dig en fantastisk möjlighet att synas, möta invånare och besökare och bidra till en levande stadspark tillsammans med andra aktörer i regionen. Förutom värdefulla möten kommer ni som aktörer att synas i kommunens olika kanaler.

Hör av dig till oss sommarparken@ostersund.se

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-05-24