Publicerad 2024-06-14

Sommarvibbar i Torvalla

Rädda Barnen arrangerar Summer vibes Torvalla i samarbete med Östersunds kommun. Kom och ha kul med oss 18 juni - 5 juli!

Summervibe torvalla 2023

I Östersund har vi tre veckors maxad sommarlovshappening för barn och unga i Torvalla! Kom och prova på en massa idrotter med lokala idrottsföreningar, testa dans, häng med fritidsgården, lek lekar och spela spel. Eller bara kom och häng!

Vi kommer att erbjuda en rad olika aktiviteter som till exempel ponnyridning, basket, ansiktsmålning, fotboll och pingis i Torvallas sporthall och aktivitetsområde.

Information om aktiviteterna kommer spridas runt om i området och man kan alltid få information på plats, så kom och se vad som är på gång!

Summer vibes Östersund är ett samarbetsprojekt bestående av representanter och samfinansiering från Östersunds kommun, RF-SISU och Rädda barnen.

Vibes - meningsfulla lovaktiviteter (raddabarnen.se)

Affisch Summervibes Torvalla Pdf, 1.4 MB.


Summer vibes 2024

Vecka 25 - 27: 18 juni - 5 juli klockan 13.00-17.00 varje dag.

Plats: Torvalla sporthall och aktivitetsområde

Ålder: För dig mellan 9-15 år men alla är välkomna att delta.

Om Summer vibes Torvalla

Summer vibes Torvalla - en spännande mötesplats för dig mellan 9-15 år. Under dessa veckor kommer du att få delta i kostnadsfria aktiviteter inom kultur, idrott, böcker och musik. Låt musiken spela medan du provar på olika idrotter och aktiviteter och hittar nya vänner att umgås med.

Vi har skapat en trygg och rolig miljö där du kan våga prova på nya saker och uppleva glädjen i rörelse. Våra utbildade ledare och personal finns där för att säkerställa att du känner dig trygg och trivs under hela evenemanget.

Summervibes Torvalla är baserat på fyra ledord: kultur, idrott, böcker och musik. Vi vill erbjuda dig en unik möjlighet att utforska olika områden och skapa minnen som varar. Kom och upplev glädjen på Summer vibes Torvalla!

Om du har några frågor tveka inte att kontakta Abdo Suliman, processledare Rädda Barnen, på nummer: 072-532 68 41.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-06-14