Publicerad 2024-07-02

Anmäl dig till Klimatseminariet den 19 september

Klimatseminariet är en dag fylld av intressanta föredragshållare, utställningar och möten. Medverkar gör bland andra Erika Bjerström, SVT:s klimatkorrespondent, som också kommer att vara dagens moderator.

Två händer formade som en glob. Händer na är målade så det ser ut som en jordglob.

Klimatseminariet 2024

Den 19 september är det dags för årets upplaga av Klimatseminariet, det 23:e i ordningen. Seminariet äger rum på Storsjöteatern i Östersund klockan 08.30 – ca 16.30.

Anmälan

Du anmäler dig via Länsstyrelsen i Jämtland. Sista anmälningsdag är den 5 september, men då det brukar bli fullt så rekommenderar vi att du anmäler dig så snart som möjligt.


Om Klimatseminariet

Klimatseminariet arrangeras årligen i september sedan 2002. Syftet med dagen är att inspirera till omställningsarbete och minskade utsläpp för att bekämpa klimatförändringarna. Arrangörer är Östersunds kommun, Länsstyrelsen i Jämtlands län, Region Jämtland Härjedalen och Länsförsäkringar i Jämtland AB.

Klimatseminariet är en del av projektet Klimatneutrala Östersund 2030 och finansieras med stöd av Energimyndigheten, Formas och Vinnova. Detta inom ramen för Viable cities satsning på Klimatneutrala städer.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-07-02