Publicerad 2020-06-05

Skylttävling - vad bildar dina 2 meter?

Nu kan du vara med och skapa fler skyltar om att hålla avstånd! I en tävling där priset är ära och berömmelse uppmanar Östersunds kommun alla att skicka in sitt bidrag till fler skyltar. Vad blir två meter? 8 taxvalpar, 23 kameleonter, 11 buketter? Vad bildar roligast, smartast, snyggast två meter? Nu är det din tur att bestämma!

Östersund är full av skyltar om att hålla avstånd. En fjällko, två Birger, en älg och två zombies används bland annat för att illustrera hur långt två meter är. Nu kan alla vara med och skapa fler skyltar!

- Två meter är längre än vad många tror, därför är det bra att ha något att föreställa sig. För någon fungerar det bra med en älg, för någon annan fungerar ett gäng rödingar bra. Nu vill vi veta vad östersundsborna föreställer sig, och göra fler skyltar så vi kan fortsätta hålla avstånd till varandra! Säger kommundirektör Anders Wennerberg.

Bidragen skickas till kommunen antingen via kommunens Facebook eller via mejl på kommunikaiton@ostersund.se

Senast den 10 juni ska ditt bidrag vara inne!

Tio nya skyltar utifrån de förslag som kommit in kommer att formges. I en omröstning på Facebook får alla rösta på sin favorit, och de tre skyltar med mest röster trycker vi och sätter upp!

Kontakt:

Anders Wennerberg
Kommundirektör Östersunds kommun
070-216 90 25

Brödtext

Sidan uppdaterad 2020-06-05