Publicerad 2019-06-27

Mindre störningar i vattenleveransen i Odensala under sommaren

Vi håller på med mätarbyten i Odensala fram till oktober. När vi byter mätarna byter vi också ut trasiga servisventiler. Varje gång vi byter servisventil behöver vi tillfälligt stänga av vattnet på gatan. Vattenstoppet varar i 10 - 60 minuter.

Vi rekommenderar boende att hälla upp vatten i tillbringare som du förvarar i kylen. Vi arbetar med att byta mätarna på vardagar mellan klockan 7.00 och 16.00. Vattenleveransen påverkas inte under övrig tid.

Observera att vattnet endast stängs av tillfälligt om vi upptäcker att servisventilen är trasig. Mätarbytet i sig påverkar inte tillgången till vatten.

Vi byter mätare på de här gatorna

Nålvägen, Saxvägen, Garnvägen, Stickvägen, Mönstervägen, Hemvägen, Bultvägen, Dubbvägen, Skruvvägen, Spikvägen, Hyvelvägen, Hammarvägen, Borrvägen, Tångvägen, Violgången, Rosengången, Orkidegången, Vallmogången.

Under arbetets gång kommer grävmaskin och lastbilar befinna sig i området. Det kommer gå att passera fordonen men de kan medföra visst buller. Vi ber om överseende med de störningsmoment som arbetet kan innebära.

Sidan uppdaterad 2019-08-28

Spar tid med vår mobilapp!

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag.

Ringer du Kundcenter via appen kan du också kapa vänte­tiden med upp till 60 sekunder.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen