Barkvägen

Barkvägens korttidsboende ligger i Torvalla centrum. Boendet är beläget på andra våningen ovanför Coop och Gallerian. Entrén är bredvid ingången till Coop-affären.

På Barkvägen finns 15 enrumslägenheter med dusch. I lägenheten finns även ett litet pentry. Vissa av lägenheterna har tvättmaskin. Det finns två gemensamma kök och rum för samvaro.

Praktisk information om korttidsvistelse hittar du i broshyren härPDF

Så tar du dig dit

Busslinje 4, 6 och 14.

Hållplats: Torvalla centrum

Aktiviteter

I samma hus som Barkvägens korttidsboende ligger mötesplatsen " Vänskapen", som bjuder in allmänheten till olika aktiviteter och sociala sammankomster två dagar i veckan. Måndagar och fredagar. Dessa dagar kan innehålla bingo, caféstunder, musikunderhållning och olika föreläsningar.

Måltider

Alla måltider serveras utifrån dina egna önskemål. Du kan välja att äta i det gemensamma köket eller i lägenheten.

På Barkvägen serveras frukost, lunch middag och mellanmål. Maten tillagas på Solliden av Måltidsservice och transporteras till Barkvägen varje dag. Behöver du specialkost serverar vi givetvis det.

Lunchmeny

Lunch- och middagsmeny

Hälso- sjukvård och omsorg

På Barkvägen finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Läkare från Odensala Hälsocentral finns att tillgå för dig under din korttidsvistelse på Barkvägen.

Övrig omvårdnadspersonal finns på boendet under hela dygnet. Kontaktman ska finnas utsedd, som du i första hand kan vända dig till om du undrar över något.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-07-20