Elevföreningen ÖKEN

Välkommen till Östersunds kulturskolas elevförening!

 

 

Årsmöte för ÖKEN

Välkommen på elevföreningens årsmöte den 5 dec 2018 kl 20-21 i Kulturskolans lokaler på Folkets hus.

Var med och påverka vad ÖKEN skall göra! Fika till alla!

Välkommen!

ÖKEN:s styrelse

 

ÖKEN är en förening för elever i Kulturskolan, som gör det möjligt att få stipendier och att delta i RUM:s aktiviteter. Att vara medlem i ÖKEN är gratis. Alla barn och ungdomar i Östersunds kulturskola får erbjudande om att gå med. Du blir automatiskt ansluten till RUM, Riksförbundet Unga Musikanter, genom att vara medlem i ÖKEN får du möjlighet att delta i kurser och övrigt som RUM kan erbjuda. Som medlem får du också tidningen Rumba, som är Riksförbundet Unga Musikanters egen tidning.

ÖKEN delar också ut stipendier. Lärare kan nominera elever men som elev kan du också själv ansöka om stipendium, se nedan.

För att bli medlem ska du anmäla dig direkt på RUM:s sida för anmälanlänk till annan webbplats. Om det finns flera syskon i familjen som är elever i Kulturskolan så kan alla anmälas till ÖKEN. Det är önskvärt att varje elev registreras med en individuell e-post-adress, det är så systemet håller isär de olika medlemmarna. Varje medlem genererar ett bidrag från RUM till ÖKEN; det är så vi får medel till stipendierna.

Om du eller någon av dina föräldrar skulle tycka att det vore spännande att vara med i föreningens styrelse, hör av er!

Kontaktperson: Mattias Schindele, kassör i ÖKEN, mattias.schindele@gmail.com

Så ansöker du om Ökenstipendium

Regler för nominering och ansökan.PDF

Blankett för ansökan till Ökenstipendium 2018.PDF

Sista ansökningsdag för Ökenstipendium 2018 är 27 april. Pdf-filens fält går att fylla i digitalt. Klickar du på webbadressen längst ner i ansökan så kommer du till den här sidan på ostersund.se.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2018-11-07