Förskolan Mjölnargränd

Mjölnargränds förskola har tre avdelningar, Orange, Paletten och Blå. Förskolan finns i stadsdelen Lugnvik, strax norr om centrala Östersund. Vi har en stor härlig gård där barnen leker varje dag. Förskolan har nära till skogen och andra utflyktsmål.

Förskolan Mjölnargränd

Mjölnargränds förskola är en av 8 förskolor i området Norra kommundelen. I Norra kommundelen ingår förskolorna Lillsjöhögen, Bringåsen, Solbacken, Skogsgläntan, Treälven, Brittsbo, Mjölnargränd och Sjöängen.

Vår inriktning

Med utgångspunkt i förskolans läroplan, samt barns intressen och behov, arbetar vi med olika teman och i olika gruppkonstellationer med fokus på att förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn.

Schema

Vårdnadshavare lägger in barnens schema i Tempus. Där frånvaro­anmäler ni också ert barn vid sjukdom eller ledighet. Kom också ihåg att meddela barnets avdelning via sms.

Lärportal

Unikum är en lärportal som förskolan använder för dokumentation, samtal och planering av verksamhet. Vårdnads­havare tar del av informationen genom appen Unikum Familj.

Sidan uppdaterad 2024-05-23