5. Annonser

Informationsannonser kan produceras i ett antal olika storlekar och utformas enligt bildexempel med profilblått sidhuvud med kommunens logotyp och texten ”Informerar”.

Typografi:

• Rubriker: Bell Gothic Black, versalgemena
  • Brödtext: Bell Gothic Light (Black för markering)

Östersundshjärtat kan användas som kompletterande dekor vid behov.

Den kommungemensamma samlingsannonsen produceras av Område kommunikation, de verksamheter som behöver publicera information gör en beställning på Insidan.

Lämna underlag för samlingsannons (endast medarbetare) » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Exempel på informationsannonser

Profilblå list längst upp med kommunens logotyp och rubriken "Informerar". Under listen annonsens innehåll med rubriker, texter och bilder.

Annons på 6 spalter och 178 millimeter i höjd.

Profilblå list längst till vänster med kommunens logotyp och rubriken "Informerar". Till höger annonsens innehåll med rubriker, texter och bilder.

Annons på 6 spalter och 88 millimeter i höjd.

Profilblå list längst upp med kommunens logotyp och rubriken "Informerar". Under listen annonsens innehåll med rubriker och texter.

Annons på 3 spalter och 88 millimeter i höjd.

Annons på 2 spalter och 88 millimeter i höjd.

Annons på 3 spalter och 178 millimeter i höjd.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2021-06-22