Mötesplatser för äldre och andra

Till kommunens mötesplatser för äldre och andra är alla välkomna som vill ha sällskap eller vara med i de olika aktiviteter som arrangeras. Mötes­platserna är bemannade med personal vissa dagar och samverkar med frivilliga organi­sationer samt pensionärsföreningar.

Mötesplatserna stängda

Mötesplatserna är stängda fram till den 24 januari 2021, i enlighet med regeringens nationella restriktioner från 2020-12-18.

Mötesplatserna kommer att erbjuda aktiviteter som kan genomföras utomhus, exempelvis promenader, fika, grillning. Eftersom de olika mötesplatserna har olika förutsättningar uppmanas du, som besökare, att ta kontakt med den aktuelle mötesplatsledaren för närmare information.

Att besöka mötesplatserna kostar ingenting. Vid vissa arrangemang betalar du dock en avgift. Mer information om programmen finns på respektive ställe.

Våra mötesplatser

Mötesplats Brunflo

Mötesplatsen i Brunflo centrum ligger nära affär, frisör och hälso­central. Mötesplatsen erbjuder ett varierat program med olika aktiviteter. Alla är varmt välkomna att och delta i vår verksamhet

Brunflo mötesplats

Mötesplats Lövberga

Lövberga mötesplats ligger vid Björk­backa­parken och erbjuder ett varierat program med olika aktiviteter. Alla är varmt välkomna att och delta i vår verk­samhet

Lövberga mötesplats

Mötesplats Hornsberg

Mötesplats Hornsberg ligger på Hornsgatan 20 A Frösön. Här kan du möta andra för en stunds samvaro.

Mötesplats Hornsberg

Mötesplats Lit

Vår mötesplats i Lit ligger i samma lokaler som Studieförbundet Vuxenskolan. Den ligger centralt med gångavstånd till affärer och busshållplats. Varmt välkomna att titta in och vara med i vår verksamhet.

Mötesplats Lit

Mötesplats Ljungen

Mötesplatsen Ljungen ligger på Tegelbruks­vägen 11 i hög­huset på plan 2 snett mitt emot ICA Blåcenter. Här kan människor träffas för en stunds samvaro.

Mötesplats Ljungen

Mötesplats Lugnvik

Mötesplats Lugnvik ligger på Midvägen 2 - matsalen i höghuset. Här kan människor mötas för en stunds samvaro.

Mötesplats Lugnvik

Mötesplats Odensborg

Mötesplats Odensborg i Oden­sala ligger på Slåttervägen 11 bakom Odenhallen i höghuset, på nedre plan. Här kan människor mötas för en stunds samvaro.

Mötesplats Odensborg

Möteplats Reveljen

Mötesplats Reveljen ligger inne i Kör­fältets centrum nära till bageri, frisör, pizzeria, gym blomsterhandel med mera.

Mötesplats Reveljen

Mötesplats Prästgatan 58

Mötesplatsen Prästgatan 58 finns centralt och lättillgängligt i Östersund city nära gågatan och busstorget. Detta ska vara en plats dit människor gärna återkommer för en aktivitet, en god lunch eller bara tar en ”fika”.

Mötesplats Prästgatan 58

Mötesplats Torvalla

Torvalla mötesplats i centrum ligger nära affär, kyrkan, frisör och hälsocentral. Mötesplatsen erbjuder ett varierat program med olika aktiviteter. Alla är varmt välkomna att och delta i vår verksamhet.

Torvalla mötesplats

Mötesplats Valla

Valla mötesplats på Önevägen 196 är ett ställe där människor kan mötas för en stunds social samvaro i en trevlig miljö tillsammans med andra.

Mötesplats Valla

Lunchservering

På vissa av kommunens mötesplatser finns möjlighet att äta lunch om du beställer dagen innan.

Lunchserveringar

Fler fritidsaktiviteter

Många föreningar har ett brett utbud av aktiviteter. Under snabblänkar längst ned på sidan hittar du adresser till olika föreningars webbsidor.

Kommunens kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar

Få senaste nytt direkt i din mejl

Du kan få information direkt i din mejlbox när sidorna om våra mötesplatser har uppdaterats med ny information.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-12-23