Mötesplatser för äldre och andra

Till kommunens mötesplatser för äldre och andra är alla välkomna som vill ha sällskap eller vara med i de olika aktiviteter som arrangeras. Mötes­platserna är bemannade med personal vissa dagar och samverkar med frivilliga organi­sationer samt pensionärsföreningar.

Att besöka mötesplatserna kostar ingenting. Vid vissa arrangemang betalar du dock en avgift. På alla mötesplatser kan man delta i promenadgrupper. För mer information kontakta mötesplatledare eller mötesplatsernas samordnare. Kontaktuppgifter finns på respektive möteplats hemsida.

Våra mötesplatser

Mötesplats Brunflo

Mötesplatsen i Brunflo centrum ligger nära matbutik, frisör och hälsocentral. Mötesplatsen erbjuder ett varierat program med olika aktiviteter. Alla är varmt välkomna att och delta i vår verksamhet.

Mötesplats Brunflo

Mötesplats Lövberga

Lövberga mötesplats ligger vid Björk­backaparken och erbjuder ett varierat program med olika aktiviteter. Alla är varmt välkomna att delta i vår verksamhet, äta lunch eller bara fika.

Mötesplats Lövberga

Mötesplats Hornsberg

Mötesplats Hornsberg ligger på Hornsgatan 20 A Frösön. Här kan du delta i olika aktiviteter, äta lunch, fika eller bara träffa andra för en stunds samvaro.

Mötesplats Hornsberg

Mötesplats Lit

Vår mötesplats i Lit ligger i samma lokaler som Studieförbundet Vuxenskolan. Den ligger centralt med gångavstånd till affärer och busshållplats. Varmt välkomna att titta in och vara med i vår verksamhet.

Mötesplats Lit

Mötesplats Ljungen

Mötesplats Ljungen ligger på Tegelbruksvägen 11 i höghuset på plan 2, snett mitt emot ICA Blå Center. Här kan människor träffas för en stunds samvaro, fika eller vara med i någon av våra aktiviteter.

Mötesplats Ljungen

Mötesplats Lugnvik

Mötesplats Lugnvik ligger på Midvägen 2 i höghuset. Här kan människor mötas för en stunds samvaro. Det erbjuds även olika aktiviteter, underhållning och fika.

Mötesplats Lugnvik

Mötesplats Odensborg

Mötesplats Odensborg i Odensala ligger på Slåttervägen 11 bakom Odenhallen i höghuset, på nedre plan. Här kan människor träffas för en stunds samvaro, fika eller delta i någon aktivitet.

Mötesplats Odensborg

Möteplats Reveljen

Mötesplats Reveljen ligger inne i Körfältets centrum nära till bland annat frisör, pizzeria, gym och inredningsbutik. Alla är välkomna att delta i våra aktiviteter, ta en fika eller äta lunch.

Mötesplats Reveljen

Mötesplats Prästgatan 58

Mötesplatsen Prästgatan 58 finns centralt och lättillgängligt i Östersund city nära gågatan och busstorget. Detta ska vara en plats dit människor gärna återkommer för en aktivitet, en god lunch eller bara tar en fika.

Mötesplats Prästgatan 58

Mötesplats Torvalla

Torvalla mötesplats i centrum ligger nära affär, kyrka, frisör och hälsocentral. Mötesplatsen erbjuder olika aktiviteter, fika och social gemenskap. Alla är varmt välkomna att och delta i vår verksamhet.

Mötesplats Torvalla

Mötesplats Valla

Valla mötesplats på Önevägen 196 är ett ställe där människor kan mötas för en stunds social samvaro i en trevlig miljö tillsammans med andra. Här erbjuds olika aktiviteter, fika och underhållning.

Mötesplats Valla

Mötesplats Fagerbacken 28 D

Fagerbacken 28 D är en socialt öppen mötesplats för personer med psykisk ohälsa, intellektuella eller neuro-psykiatriska funktions­ned­sätt­ningar.

Mötesplats Fagerbacken 28 D

Öppettider idag

Lunchservering

På vissa av kommunens mötesplatser finns möjlighet att äta lunch om du beställer dagen innan.

Lunchserveringar

Fler fritidsaktiviteter

Många föreningar har ett brett utbud av aktiviteter. Under snabblänkar längst ned på sidan hittar du adresser till olika föreningars webbsidor.

Kommunens kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar

Få senaste nytt direkt i din mejl

Du kan få information direkt i din mejlbox när sidorna om våra mötesplatser har uppdaterats med ny information.

Sidan uppdaterad 2024-06-03