Unga i huset

Ung kvinna tittar in i kameran

Unga i huset är en daglig gruppaktivitet för dig mellan 15 och 25 år (och upp till 29 för personer med aktivitetsersättning). Vi erbjuder tolv platser i våra lokaler på Kyrkgatan 49.

Basbehov

Vi arbetar mycket med "basen" vilket innebär att få till bra rutiner runt sömn, mat, rörelse, motion, frisk luft, dagsljus och glädje. Det gäller att ta hand om sig. Grunden för att finna, få och behålla ett arbete eller orka studera är att ha en bra bas att stå på. Därför arbetar vi mycket med hälsofrågor.

Det här får du göra hos oss

Hos oss får du delta i stimulerande aktiviteter samt åka på inspirationsbesök till olika platser, företag och organisationer. Tiden hos oss bygger mycket på vad du som deltagare är intresserad av och vill göra. Ingenting är omöjligt!

Grupp- och individuell utveckling

Vi arbetar både i grupp och individuellt utifrån dina önskemål och din förmåga. Genom att delta i aktiviteter tillsammans med andra och ta del av individuell handledning får du möjligheten att definiera dina styrkor, finna din kreativitet och konkretisera dina planer för att komma närmre arbetsmarknad eller studier. Vårt mål är att du efter avslut på Unga i Huset ska kunna gå vidare till praktik, studier eller annan lämplig verksamhet.

Om du vill delta i Unga I Huset

Ta kontakt med Arbetsmarknadsenhetens Drop-in så berättar vi mer om hur du går till väga för att delta i Unga i huset. Du kan också ta kontakt direkt med Unga i husets coacher Jennie, Ilaria och Lotta om du vill ha mer information om Unga i Huset.


Lotta Bergström

Coach
Unga i huset

076-100 79 81
063-14 38 71

Porträttbild på Jennie Nordin

Jennie Nordin

Coach
Unga i huset

072-734 18 19
063-14 06 78

ilaria Alice Monchietto

Coach
Unga i huset

072-452 51 41
063-144565
 
Sidan uppdaterad 2024-01-02