Sommarparken

Fyra barn som sitter i badhusparken och pratar

Foto: Jörgen Vikström

Vid midsommar är det premiär för Sommarparken, en ny satsning som erbjuder en mängd olika aktiviteter inom musik, kultur, idrott, rörelse och hälsa.

Sommarparken inkluderar Badhusparken med anslutande grönområden på Östersundssidan samt parkområdet vid Surfbukten på Frösösidan av sundet.

Sommarparken kommer att hålla öppet under juni till och med augusti, med fokus på aktiviteter för barnfamiljer och pensionärer.

Vi söker efter dig som vill vara med och skapa aktiviteter i sommarparken

Nu efterlyser vi spännande aktörer i länet som vill delta i skapandet av ett roligt sommarprogram i sommarparken. Din aktivitet kan hållas vid ett eller flera återkommande tillfällen under sommaren.

Deltagandet ger dig en fantastisk möjlighet att synas i sommarstaden, möta invånare och besökare, och bidra till en levande stadspark tillsammans med andra aktörer i regionen. Förutom värdefulla möten får våra aktörer bra synlighet i kommunens olika kanaler.

Kontakta oss på sommarparken@ostersund.se

Vilka aktiviteter tycker du ska finnas i Sommarparken?

Vi vill få in förslag på vilka aktiviteter just du gärna skulle vilja se i sommarparken, stort som smått. Mejla in ditt förslag till sommarparken@ostersund.se

Sidan uppdaterad 2024-05-31