Frösö Skidlek

skidlek

Kom till Frösöns skidparadis som är öppet för alla! Här bjuder vi på utmaningar för alla färdighetsnivåer och för alla åldrar.

Under vintern 2020/2021 förlitar vi oss enbart på natursnö. Vi tillverkar alltså ingen konstsnö till skidleken denna säsong. Därför blir också leken och utmaningarna enklare. Vi bygger till exempel inte upp några backar. Men det är fortfarande en skidlek med möjlighet till grillning i pauserna. Ved finns och vindskyddet har bra sittplatser. Belysning är tänd från skymningen och fram till klockan 22.00.

Om ni är en större grupp som exempelvis en skolklass så bör ni boka in er grupp. Det kostar inget men kommer alla på en gång så blir det trångt. Vi vill också gärna ha lite framförhållning så vi hinner lägga upp ved åt er.

Det är Frösö IF som sköter om Skidleken och även har hand om bokningarna, se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen!

Hitta till Frösö skidlek

Skidleken ligger på Frösön vid korsningen Fröjavägen - Lövstavägen intill Lövstas elljusspår (området nyttjas som hästhage under barmarksperioden). 

Du hittar oss enklast genom att åka Vallaleden på Frösön. Följ sedan Fröjavägen eller Lövsta­vägen till skidleksområdet. Vi finns vid korsningen där Lövstavägen och Fröjavägen möts.

Karta skidleken
Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2021-01-07