Publicerad 2022-12-08

Presentkort på 500 kronor årets julklapp till kommunens anställda

Årets julklapp till kommunens anställda blir även i år ett presentkort på 500 kronor. Presentkortet kan användas i butiker, caféer, restauranger och andra serviceinrättningar i Östersund och länet.

Det är tredje året i rad som Östersunds kommun ger sina anställda den här julgåvan. Det är
7 700 anställda som får gåvan i år. Det totala värdet är cirka 3,8 miljoner kronor.

–Kommunen har ekonomiska möjligheter att ge våra anställda en välförtjänt julklapp i år. Att den samtidigt gynnar vår lokala handel gör det ännu bättre. Jag hoppas att den ska vara uppskattad, säger Anders Wennerberg, kommundirektör, Östersunds kommun.

Julklappen ges samtidigt som det kommer allt fler rapporter om att ekonomiskt tuffare tider stundar.

–Höjda räntor och dyra elräkningar gör att folk har mindre pengar att spendera och detta kommer påverka företagen. Att allt detta kommer direkt efter att företagen har kämpat sig igenom en pandemi är tufft. Därför är det extra välkommet att Östersunds kommun väljer den här typen av julklapp. Det gynnar direkt den lokala handeln vilket är väldigt uppskattat, säger Calle Hedman, centrumutvecklare, Destination Östersund.

För mer information, kontakta

Anders Wennerberg, kommundirektör, Östersunds kommun.
Tel: 070-216 90 25.

Calle Hedman, centrumutvecklare, Destination Östersund.
Tel: 073-815 01 13.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-04-17