Publicerad 2024-02-19

Pressinbjudan: Invigning av Mötesplats Hälsa Torvalla

Östersunds kommun, i samarbete med Region Jämtland Härjedalen, bjuder in till officiell invigning av Mötesplats Hälsa Torvalla – ett projekt för att främja hälsa och motverka ensamhet.

Datum och tid

Onsdag den 21 februari, klockan 13.00-15.00

Plats

Barkvägen 2, Torvalla centrum, Östersund

Mötesplats Hälsa Torvalla representerar ett betydelsefullt steg mot att minska ojämlikhet i hälsa och bekämpa ofrivillig ensamhet i vårt samhälle. Initiativet är resultatet av ett samarbete mellan Östersunds kommun (Vård- och omsorgsförvaltningen, VOF och Social- och arbetsmarknadsförvaltningen, SAF) och Migrationshälsan vid Folkhälsoenheten, Region Jämtland Härjedalen.

Under invigningen presenteras projektets mål, den tänkta målgruppen och hur Mötesplats Hälsa Torvalla planerar att genomföra sina aktiviteter för att förbättra livskvaliteten för invånarna i Torvalla. Det kommer att finnas möjlighet att träffa projektets initiativtagare och andra nyckelpersoner, få en titt på lokalen och att lära sig mer om de planerade aktiviteterna.

Kontakt

Marie Eriksson, enhetschef
E-post: marie.1.eriksson@ostersund.se
Telefon: 063-14 34 36

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-02-19