Företagsaktiviteter

Du som företagare är viktig för tillväxten i Östersunds kommun. Vi på Näringslivskontoret i Östersunds kommun arrangerar därför företags­träffar och gör företagsbesök för att tillsammans med er utveckla företags­klimatet och stärka tillväxten.

Bild på två kaffekoppar och två händer

Företagsträffar

Var med på våra omtyckta företagsträffar – ett ypperligt tillfälle att bygga nätverk och mingla med andra företagare. Träffarna har olika teman från gång till gång. Vad passar dig bäst?
Vi har både frukosträffar och eftermiddagsträffar.

Företagarfrukostar

Våra frukostträffar hålls i Rådhussalen på Rådhuset, klockan 07.00-08.15.
Syftet är mingel, nätverkande och information.

Vill ditt företag vara värd? Värd innebär att man betalar frukosten för deltagarna och får då presentera sin verksamhet.

Kontakta oss om du är intresserad av att vara värd. 

Företagsfrukostar 2019

16/1, 13/2, 13/3, 17/4, 15/5, 12/6 (i Brunflo), 18/9, 16/10, 13/11 och 18/12 (ev)

Klockan 07.00-08.30 i Rådhussalen på Rådhuset.

Företagsträffar

Företagsträffar är i Rådhussalen, Rådhuset. Under företagsträffarna har vi informationspass med olika teman.

Företagsträffar 2019

27/5, 3/10 #merföretagande, november datum ej bestämt

Hur får man inbjudan?

Vi bjuder in företag i Östersunds kommun till dessa aktiviteter. De företag som har sin e-post adress i vårt företagsregister får inbjudningarna. Får du inte inbjudningarna så kan du kontakta oss så ser vi till att din e-post finns med i vårt register. Maila till Företagslotsen så ordnar vi det.


Företagsbesök

Du som företagare är viktigt för tillväxten i Östersunds kommun. Näringslivskontoret i Östersunds kommun genomför företagsbesök för att få ett bra underlag i arbetet med att utveckla kommunens företagsklimat och stärka tillväxten. Ett företagsbesök består dels av att företaget presenterar sin verksamhet, att näringslivskontoret ställer ett antal förbestämda frågor som ställs till alla företag vid företagsbesök och en del där företagaren kan ta upp de individuella frågor som företagaren vill diskutera med kommunen för att få lotsning och information.

Vill du få besök, mejla till Företagslotsen så kontaktar vi dig för att boka in ett besök.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2019-07-23