Guldstjärnan 2020

Guldstjärnan är jämtlandskommunernas årliga utmärkelse som delas ut till en person och ett företag eller arbetsplats som på ett särskilt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Det en framtidsfråga och därför arrangeras Guldstjärnan.
Medborgarna i respektive kommun har under cirka 4 månader fått nominera in personer/företag/arbetsplatser som dom tycker gör det extra för kunden.

Vinnarna 2020 är:

Årets Serviceperson är Frida Slånstam

Motiveringen:
Hennes restaurang är en trygg, varm plats och med sin enorma drivkraft gör hon skillnad för många. Ibland handlar det om att köpa närproducerade råvaror, andra gånger om att bjuda in hemlösa på buffé. Förutom att erbjuda god och vällagad mat till konkurrenskraftiga priser gör hon en insats för samhället. Vid sidan av jobbet, arbetar hon även som volontär för Robin Hood Second hand.

Årets serviceföretag är Klädbutik FF

Motiveringen:
Ett företag som brinner för sina kunder och det personliga bemötandet. I tider av Corona har företaget tänkt om och anpassat verksamheten med bland annat hemleveranser och möjlighet att boka privata tider i butiken. En butik som ligger utanför stadskärnan, men ändå når ut och uppskattas av många för sin serviceanda.

Vinnarna kommer att gå till en länsfinal i maj 2021.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2021-04-21