Publicerad 2024-06-06

Upptäck massor av roliga aktiviteter under sommaren

Det finns alltid mycket roligt att hitta på utomhus i Östersund; till exempel en badutflykt, cykeltur, häng i Surfbukten eller pumptrackbanan. Förutom alla utomhusaktiviteter, finns det under sommaren också tid för avkopplande läsning och kanske ett besök på Jamtli? Dessutom finns det massor att göra på våra fritidsgårdar och på biblioteken!

Glada tjejer som badar i en sjö en solig dag

Foto: Göran Strand

En rolig och äventyrlig friluftsaktivitet, vacker natur eller varför inte en spännande kulturell upplevelse inom konst, musik eller teater. I Östersunds kommun finns något för alla.

Som vanligt finns det massor av kul att hitta på under sommarlovet på fritidsgårdarna. Spana in fritidsgårdarnas Instagram eller facebook­sidor om du vill veta mer om vad som händer på just din gård: Mer information om alla fritidsgårdar.

Biblioteket kommer även i sommar att besöka olika platser utanför biblioteket som till exempel Summer Vibes i Torvalla, Storsjöcupen, Badhusparken och Surfbukten för att nämna några. I vanlig ordning erbjuder biblioteket också en hel del gratis aktiviteter, i år extra mycket aktiviteter för ungdomar 13-16 år; Kolla in allt som händer under sommarlovet på biblioteken.

I vår fantastiska kommun finns hur mycket som helst att göra. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Lär dig upptäcka godbitarna som just du är intresserad av – ja inte bara i sommar utan hela året om.

Använd sökfiltret för att hitta de saker som du är intresserad av. Och du – väldigt mycket av det som erbjuds är helt gratis.

 

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-06-06