Rådmansgatan 16-18

Rådmansgatan ligger inom området Hornsberg på Frösön med utsikt över Storsjön och Östersund.

På Rådmansgatan finns 34 lägenheter. Lägenheterna är handikappanpassade och utrustade med kökspentry. Hiss finns. Tvättmaskin finns i varje lägenhet.

Boendet har gemensamma utrymmen där det erbjuds möjlighet att äta, umgås och delta i olika aktiviteter. I anslutning till gemensamhetsutrymmena finns stora balkonger/uteplatser. På innergården finns en trädgård med möjlighet till aktivitet och avkoppling.

Så tar du dig dit  

Buss nr 9 Centrum- Lövsta. Hållplats Rådmansgatan.

Måltider

Alla måltider serveras utifrån önskemål i gemensamt kök eller i den egna lägenheten. På Rådmansgatan serveras frukost, lunch, middag och mellanmål.

Maten levereras från Dafgårds och färdigställs på boendet.

Den som behöver specialkost får givetvis detta.

Hälso- sjukvård och omsorg

På Rådmansgatan finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut har möjlighet att göra hembesök när behov finns. Läkare finns att tillgå från hälsocentral. Om du önskar att behålla din tidigare husläkare är detta möjligt. Detsamma gäller tandläkare.

Övrig omvårdnadspersonal finns tillgänglig på boendet under hela dygnet. En kontaktman ska finnas utsedd, som du i första hand kan vända dig till när du undrar något.

När du flyttar hit

Din lägenhet är omöblerad och du tar med dig allt som du behöver i din vardag som exempelvis möbler, sänglinne, kläder, hygienartiklar, städutrustning och husgeråd. Prata med personalen om du ska ta med säng.

Tänk på att du behöver en hemförsäkring.

I nära anslutning till inflyttningen träffas vi och genomför en planering utifrån dina behov och önskemål.

Sidan uppdaterad 2024-04-15