Skogsbruksvägen 131 och 133

Skogsbruksvägen 131 och 133 ligger i området Skogsmon i övre Torvalla. Boendet drivs i kommunens regi.

I närheten ligger en förskola och en promenadväg i grön omgivning. Här finns 32 lägenheter varav fyra är avsedda för parboende. Liksom Fältvägen är Skogsbruksvägen byggt i ett plan med gemensamma utrymmen, SPA och innerträdgårdar.
Så tar du dig dit

Busslinje 4 och 14.
Hållplats Jägmästarvägen.

En hammock på en innergård

Aktiviteter Skogsbruksvägen 131

Aktiviteter Skogsbruksvägen 133

Måltider

Alla måltider serveras utifrån önskemål i gemensamt kök eller i den egna lägenheten. På Skogsbruksvägen serveras frukost, lunch, middag och mellanmål. Maten tillagas av Måltidsservice.

Den som behöver specialkost får givetvis detta.

Lunchmeny

Lunch- och middagsmeny

Hälso- sjukvård och omsorg

På Skogsbruksvägen finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut har möjlighet att göra hembesök när behov finns. Läkare finns att tillgå från Z-gränds hälsocentral. Om Du önskar att behålla din tidigare husläkare är detta möjligt. Detsamma gäller tandläkare.

Övrig omvårdnadspersonal finns tillgänglig på boendet under hela dygnet. En kontaktman ska finnas utsedd som du i första hand kan vända dig till när du undrar något.

När du flyttar hit

Din lägenhet är möblerad med säng men du tar med dig allt som du behöver i din vardag som exempelvis möbler, sänglinne, kläder, hygienartiklar, städutrustning och husgeråd.

Tänk på att du behöver en hemförsäkring.

I nära anslutning till inflyttningen träffas vi och genomför en planering utifrån Dina behov och önskemål.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-09-01