Publicerad 2023-06-29

Upptäck framtiden hos oss på förskolan

Studenttiden är fylld av förväntningar och drömmar om framtiden. Sök jobb på förskola, så utforskar vi och formar din framtid tillsammans.

Blå, rosa och vita ballonger.

Låt oss berätta hur vi, tillsammans med dig, kan skapa en ljusnande framtid. Testa på att jobba hos oss på förskolan! Skicka in din intresseanmälan redan idag.

Det här ingår i vårt framtidserbjudande

Lön – Självklart får du ersättning för ditt arbete.

Uppdraget – Få en unik inblick i yrket och upplev spännande dagar tillsammans med barnen.

CV-meriter Att jobba på förskola ger dig konkreta erfarenheter att lägga till på ditt CV, vilket kan öppna dörrar till framtida drömmar.

Ovärderlig erfarenhet – Du kommer att få värdefull erfarenhet och utveckla viktiga färdigheter som kommer att vara till nytta oavsett vilken väg du väljer att gå i framtiden.

Personlig utveckling – Genom att vara en del av barnens vardag kommer du att lära dig mer om dig själv, samarbete, kommunikation och problemlösning.

Ansök idag!

Kanske kommer detta bli ditt drömjobb och Östersunds kommun den arbetsgivare du vill fortsätta att växa med? I så fall kan det leda till en tillsvidareanställning och ett erbjudande om få kostnadsfri barnskötarutbildning.

Välkommen med din ansökan och låt oss tillsammans skapa en ljusnande framtid! Ansök här.

Har du frågor?

Om du har frågor innan du söker dig till oss är du mer än välkommen att kontakta oss på Bemanningsenheten på telefon: 063-14 02 42 eller e-post: bmebouf@ostersund.se

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-09-07