Publicerad 2023-09-29

Dags för en ny karriär eller intresserad av att studera vidare? Kom på en inspirerande utbildningsmässa!

Utbildningsmässan är en möjlighet till att hitta din framtida utbildning eller ditt framtida yrke. Vi ger dig information, inspiration och väg­ledning om du känner att det är dags för att byta karriär eller har tankar på att studera vidare.

Fyra ungdomar vid ett bord som studerar. De har diverse material framför sig.

Foto: Scandinav bildbyrå

Utbildningsmässan arrangeras av Lärcentrum Östersund. Här har du möjligheten att träffa samtliga utbildnings­anordnare och ta del av alla de fördelar och möjligheter en vuxenutbildning har att erbjuda. Du får chansen att prata direkt med skolorna och våra studie- och yrkesvägledare som finns på plats. Ställ dina frågor och ta del av utbudet av kurser och utbildningar som finns att tillgå samt hur du går till väga för att söka en utbildning.

Med Lärcentrums utbildningar har du som vuxen möjlighet att skaffa dig viktig kunskap och erfarenheter inför kommande arbetsliv eller karriärbyte. Genom vuxen­utbildningen kan du även skaffa den behörighet som krävs för exempelvis studier på universitet eller högskola.

Mässan

  • Datum: 3 oktober
  • Tid: 09.00 – 12.00
  • Var: Verket, Prästgatan 50, Östersund.

Varmt välkomna!

Läs mer om evenemanget här: Utbildningsmässa på Verket i Östersund.

Lärcentrum

Lärcentrum finns i länets samtliga kommuner. Här erbjuds kurser och utbildningar i olika former med målet att så många som möjligt ska kunna gå den utbildning de vill, på det sätt och på den plats som passar dem bäst. Hos Lärcentrum har du bland annat möjlighet att gå gymnasiala kurser, yrkesutbildningar, lärlingsutbildningar, få en studieplats eller skriva tentor.

Kontaktuppgifter till Lärcentrum och information om ansökan, studier och skolorna hittar du på vår hemsida: Lärcentrum.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-09-29