Publicerad 2024-01-17

Välkommen på repair-café!

Nu är det dags att testa en av verksamheterna vi vill ska höra till framtidens kretsloppspark i Östersund. Välkommen i morgon torsdag 18 januari 16.00 till 19-00!

Affisch med inbjudan

Repair café är en verksamhet som till stor del bygger på samarbeten, och vi på Östersunds kommun gör detta tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan och Gomorron Östersund. Och alla ER förstås!

Har du något att reparera, men vet inte hur man gör?

Repair Café är för dig som har något att reparera, vill lära dig mer eller redan vet hur du gör och vill hjälpa andra. Det är helt gratis, öppet för alla, vuxna som barn och du kan stanna så kort eller länge du vill. Det kommer att finnas en del verktyg och ett gäng symaskiner på plats, men du får gärna ta med ytterligare verktyg, reservdelar och material hemifrån om du vill. Dessutom finns det kunskap och tips att hämta från en rad kunniga personer, just den här kvällen inom bland annat textil, elektronik och trä.

Hjälps åt och lär av varandra

Rota fram en eller flera trasiga grejer och kom på härligt lagningshäng. Kläder, elektronik, sportgrejer, you name it – vi hjälps vi och lär oss av varandra. Självklart finns det fika! Knytkalas är grejen och alla som vill tar med något gott att bjuda på. Gomorron Östersund fixar dryck.

Datum: Torsdag 18 januari

Tid: 16.00 - 19.00

Plats: Gomorron Östersund, Teglet, Biblioteksgatan 9 (ingång från innergården)

Tillsammans skapar vi Repair Café - välkomna!

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-01-17