Publicerad 2024-01-29

Vårens program på Östersunds bibliotek är här

Som vanligt erbjuder Östersunds bibliotek litteratur och kultur av alla de slag och för alla åldrar! Du kan räkna med massor av författarbesök, föreläsningar och barnaktiviteter. Nya upplevelser och perspektiv väntar!

För barn erbjuds många olika aktiviteter för olika åldrar, bland annat kan nämnas babyhäng, sagostunder och biblioteksklubb. På sportlovet blir det till exempel boksnack, familjequiz och playstation med ÖFK-spelare.

Du kan också se fram emot författarbesök av bland andra Elin Anna Labba och Andrev Walden. Vi har också flera intressanta föreläsningar, bland annat om matmissbruk, Barnombudsmannen och om genusvetenskaplig forskning.

Östersunds bibliotek samarbetar med flera föreningar och organisationer. Sammanlagt erbjuds över hundra återkommande aktiviteter, arrangemangen varierar i storlek. De flesta av våra program behöver du inte boka plats till, det är bara att komma.

Följ oss gärna på Facebook, håll koll på ostersundsbibliotek.se och våra anslagstavlor för eventuella förändringar eller tillskott till programmet.

 Läs om allt som är på gång på Östersunds bibliotek

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-01-29