Publicerad 2024-02-01

Gratis coachning för landsbygdsföreningar

Föreningar på landsbygden i Östersunds kommun kan få gratis konsultation och ett bollplank med Simon Jaktlund. Under första halvan av 2024 kan ni få hjälp av honom - som coach, bollplank, idéspruta eller besiktningsman - som ni önskar helt enkelt!

personer som står och pratar

Foto: Trampolin PR

Har ni en idé ni vill bolla med någon? Få inspiration av hur andra jobbar? Står inför utmaningar i form av sinande engagemang, föryngringsprocesser eller helt enkelt vill ta en rejäl match och se vad ni som förening skulle må bra av att förändra?

Nu vill vi ge alla föreningar som är aktiva på landsbygden möjlighet att få lite "Surfbuktiga" tankar och idéer. Fokus är hållbarhet. Hur får ni ökat engagemang och håller i längden, utan att slita ut er? Kan vi identifiera något vi redan kan börja arbeta med, förebygga problem eller kanske bli först med någon ny trend?

Hör av er till Simon via mejl (mejladress nedan) för att anmäla ert intresse. Han tar därefter kontakt med er för en inledande träff/samtal. Ni får ett frågebatteri och kan sedan tillsammans välja och vraka hur ni vill lägga upp arbetet, se vad ni behöver och göra en plan tillsammans. En del går att sköta via mejl eller telefonmöten, men fysiska träffar med förening, styrelse eller kontaktperson är en given del i ett utvecklingsarbete.

NU kör vi! Det är trendigt att utvecklas och försöka framåt!

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-05-23