Publicerad 2024-03-20

Gör något kul på påsklovet

Funderar du på vad som finns att hitta på under lovet förutom att måla påskägg? Ja, då behöver du inte fundera längre – för vi har samlat ihop ett helt gäng med tips på roliga aktiviteter.

Det finns alltid mycket roligt att hitta på utomhus i Östersund, beroende på väder; till exempel pulkaåkning, längdåkning och utförsåkning! Dessutom är Vinterparken fortfarande i gång med massor av aktiviteter nere i Badhusparken.

Ett annat tips är allmänhetens skridskoåkning, kom till våra ishallar och åk skridskor. Vissa tider är det tillåtet att ta med puck och klubba medan det på andra tider inte är det. Allmänhetens skrid­sko­åkning är alltid gratis.

Förutom alla utomhusaktiviteter, finns det också massor av tid för härlig läsning under lovet och en hel del roliga aktiviteter på biblioteken. Eller varför inte ett besök på Jamtli?

Dessutom har flera av våra fritidsgårdar speciella påsklovsaktiviteter och även extra öppet under lovet. Spana in gårdarnas Instagram eller facebook­sidor om du vill veta mer om vad som händer på just din gård: Mer information om alla fritidsgårdar

Här får du tips på vad du kan göra under lovet. Använd sökfiltret för att hitta de saker som du är intresserad av.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-03-20