Publicerad 2024-04-22

Nu börjar vi arbetet med ny cirkulationsplats i Odenskog

Den här veckan sätter vi igång arbetet med den nya cirkulationsplatsen på Hagvägen i Odenskog. Det blir startskottet för en intensiv period av Trafiklyft norra Odenskog. Tänk på att visa hänsyn när du passerar byggarbetsplatser i området!

Bilden visar planerna i Odenskog med bland annat ny cirkulationsplats på Hagvägen och Stuguvägen och nytt etableringsområde intill trafikplats Odenskog.

Under våren kommer vi framför allt att avverka skog och förbereda en trafikomläggning. Du som cyklar eller går till Lillänges handelsområde kommer att behöva välja en annan väg någon gång från vecka 17.

Från slutet av juni kommer genomfartstrafiken mellan Lillänge och trafikplats Odenskog på E14 och E45 att påverkas en hel del. Men du som trafikant kommer alltid att kunna åka mellan Trafikplats Odenskog på E14 och Lillänge handelsområde. Alla butiker kommer att vara tillgängliga under hela byggperioden.

Tänk på att du passerar någon annans arbetsplats. Vi vill uppmana alla bilister att ta det försiktigt och visa hänsyn! Välj gärna en annan väg när det är möjligt.

Genom Trafiklyft norra Odenskog tar vi ett helhetsgrepp för att få bättre flyt i trafiken för alla trafikslag.

Här hittar du mer information och karta över alternativ väg från vecka 17 för dig som cyklar eller går till Odenskog

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2024-04-22