Drop-in på Verket

Tre personer som står i Verkets lokaler och drop-in mottagning tittar in i kameran

Du som är skriven i Östersunds kommun och behöver hjälp att ta dig vidare till jobb eller studier är välkommen till Drop-in på Verket. Drop-in bemannas av personal från Arbetsmarknadsenheten. Vi välkomnar alla frågor och funderingar som berör din väg till arbete eller studier.

Öppettider Drop-in på Verket, Prästgatan 50

Vi har öppet varje måndag mellan klockan 13.00 och 15.30. Under dessa tider kan du besöka oss eller ringa till oss.

Telefonnummer till Drop-in är: 063-14 30 64
Det går även bra att mejla till oss på: ame@ostersund.se

Så hjälper vi dig

Drop-in bemannas av Arbetsmarknadsenhetens personal. På Drop-in kan du få svar på frågor och funderingar som berör din väg till arbete eller studier.

Vi kan också hjälpa dig vidare. Till exempel kan du genom Drop-in anmäla dig till Arbetsmarknadsenhetens Jobbstudio. Där kan du få hjälp att skriva CV, personligt brev och att söka jobb. Om vi bedömer att du är i behov av extra stöd för att ta dig vidare mot arbete eller studier kan du även få ta del av Fördjupat stöd.

Du som funderar på att börja studera, fortsätta med- eller göra klart studier kan även ta direkt kontakt med Lärcentrum. På Lärcentrum kan du boka en tid med en studie-och yrkesvägledare och få information om studier och hjälp att komma igång med studier. Om du behöver hitta rätt på dina betyg inför ett möte med Lärcentrum kan du göra det genom kommunarkivet.

Sidan uppdaterad 2024-01-02