Publicerad 2023-12-21

Informationsträff för föreningar som ansöker om bidrag från Vård- och omsorgsnämnden

Riktlinjerna för bidraget är uppdaterade. Kom och hör vad det innebär och få möjlighet att ställa frågor till handläggare.

bild på en äldre dam som spelar fotboll

Foto: Trampolin PR

Föreningar med verksamhet inom Vård- och omsorgsnämndens verksamhetsområde kan varje år ansöka om ekonomiskt bidrag från Vård- och omsorgsnämnden. Under 2024 går det att ansöka om det ordinarie bidraget från januari till och med 30 april.

Inför 2024 gäller uppdaterade riktlinjer för bidraget. Grunden är densamma som tidigare, men det finns förändringar kring kraven på föreningarna, bidragens storlek och det finns även ett nytt bidrag att söka. Handläggare för föreningsbidraget bjuder därför in till informationsträffar. Under träffarna får du höra om förändringarna, träffa handläggare och ställa frågor.

Om träffarna

Datum och tid

  • Tisdag 23 januari klockan 14.00-15.00
  • Måndag 29 januari klockan 18.00-19.00

Plats

Nya kommunhuset, Rådhusgatan 21. Ingång från Södra Gröngatan (där Magistratsgränd möter Södra Gröngatan). Utanför dörren kommer det stå en skylt med texten "Kundcenter" på.

Anmälan

Anmäl gärna via mejl till tilda.langland@ostersund.se om du kommer, men även drop-in går bra. Om flera personer från samma förening vill delta är ni alla självklart välkomna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta tilda.langland@ostersund.se.

Mer information om bidraget

Läs mer om föreningsbidrag (denna inbjudan gäller bidragen under rubriken Bidrag till föreningar inom Vård- och omsorgsnämndens verksamhetsområde.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-12-21